Sticka ihop vår stad

Staden Trollhättan firar 100 år i år. Firar gör vi på alla möjliga sätt, konstutställningar, musik, extra festliga Fallens dagar och inte minst Stickgraffiti. Den kommer att ingå i Street Art Festival under veckan 4-9 april, då det kommer stora konstverk på husfasader, gatuteater, musik samt stickgraffiti.  Jag har dragit mitt strå till stacken, eller rättare sagt jag har stickat mig till ’graffittin’. Det är mina växtfärgade garner (gula, röda, rosa, blå) som jag använt till en stickad och virkad och broderad blomhyllning till pollare på Storgatan. Hoppas det blir många många fler som stickar och pryder staden och inte minst gör ett avtryck, visar att stickat, virkat och broderat är KONST och inte enbart hantverk.

Trollhättan 100 år Stickgraffiti

Trollhättan 100 år Stickgraffiti

Trollhättan 100 år Stickgraffiti

Trollhättan 100 år Stickgraffiti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *