Början på en … 2015 Juni

Ni kanske har upptäckt att jag ibland skriver små historier, men jag skriver bara början på en historia – sedan är det upp till Er att fortsätta – vad kommer egentligen att hända eller vad vill Ni skall hända?

Jag knackade på dörren. Jag knackade på dörren igen. Ingen öppnade. Jag väntade och sedan kände jag på handtaget. Mässingen kändes mjuk i min hand. Många hade använt handtaget. Dörren öppnades sakta. Den var alltså inte låst. Jag gick in i den lilla fyrkantiga hallen, väggarna var vita som nymålade. Jag tittade åt höger genom dörröppningen och rakt mot en matplats med en starkt blå vägg. Då såg jag honom. Han stod med profilen mot mig och pratade engagerat i en mobiltelefon. Jag ropade Hallå för att få hans uppmärksamhet. Han vände sig hastigt om mot mig och hans ögon mötte mina ………..

Vit tulpan
Vit tulpan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *