Sommaren är nu

En del säger att nu är sommaren är slut och nu börjar hösten. Jag vill hålla fast vid att sommaren är nu. Det är ju hur vi tänker som formar oss. Värmen är kvar, det som ändrats är tiden för solens upp- och nedgång. Ja förstås, lite andra växter, inga jordgubbar längre, men nu börjar plommon och björnbär.

Jag har tänkt positivt i sommar, vad kan man annat göra när man har umgåtts med barn och barnbarn och vänner. Mina bilder i detta inlägg visar något av det jag har uppskattat mest:

Badat nästan varje dag ibland två gånger,

Gått på kurs för Pian och Kristin i Broderiakademin i Uddevalla, jag känner mig lika glad som den rosa elefanten,

Luktat på rosorna och vilat i min utesäng på kvällarna, se min utsikt över träden.

Så var det år 2019, då skrev jag dessa rader ovan

Är det lika i år? Nej inte riktigt. De få gånger jag umgåtts med barn och barnbarn har jag varit tacksam för, vänner har jag ringt och mailat och pratat med. Jag har badat bara en gång per dag. Tyvärr ingen kurs i Broderiakademin, men jag har luktat/doftat på rosorna och sett på min utsikt över träden.

Tacksam för livet och jag har är aktiv. Se kommande inlägg under hösten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *