Astrid är livet

Jag har lärt mig något nytt varje dag hela sommaren. Jag har badat varje dag hela sommaren. Jag har svurit över de vackra rådjuren som hade ätit upp varenda rosen- och blomknopp och grönsakerna när jag var borta några dagar. Jag har upplevt intressanta saker och jag har pratat med underbara människor. Hoppas Ni haft det bra också.

De kreativa idéerna har inte sinat, utan inspirerats. Det kommer mera här i bloggen så småningom. Men först om Astrid! Jag har besökt Astrid Lindgrens barndomshem Näs i Vimmerby, sett sockerdricksträdet, en proffsig utställning om henne och besökt Astrid Lindgrens värld. Hur roligt som helst både för barn och barnsliga vuxna. Astrid stod upp för sina åsikter och hon sa många kloka saker:

”Livet är en sak man måste vara rädd om, förstår du inte det?”

Astrids NÄS

Sockerdricksträdet

Detalj Sockerdricksträdet
Se på alla formera på stammen på det gamla trädet!

Pippi teater

Astrid ord

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *