Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/2/e/4/antnanel.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/e/4/antnanel.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/2/e/4/antnanel.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/e/4/antnanel.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/2/e/4/antnanel.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Mörk konst - Lena Nordström

Mörk konst

Jag tycker om starka färger och olika färger, men när jag målar med akryl så har det av någon anledning blivit mycket mörka färger under en period. Det finns ju många händelser under både korta och långa liv som kan ge negativa och positiva signaler. Ibland sätter sig tyvärr de negativa lite längre och man får arbeta mer med att bli av med dem. Att arbeta mer med dem är för mig att bearbeta på något sätt, att skriva av sig med penna och papper, att måla eller att brodera något i bild. De här tavlorna i akryl är mörka, men på något sätt finns ändå ett hopp eller en förhoppning någonstans i dem.

Jag har också träffat på en konstnär Barnett Newman som målar mörkt. Se på bilden från hans mörka målning och med endast två ränder som ger liv. Hur reflekterar ni kring denna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *