Utställning på Stiwa

Jag har träffat en person länge som alltid är positiv. Han är kunnig och ser till min personlighet när han klipper håret, han är inte rädd att säga: det tycker inte jag. Det är min frisör Jörgen. Vi har alltid något att prata om, konstintresserad som han är. Eller så pratar vi inte alls, han känner av kunderna.

Han har upplåtit sitt skyltfönster åt några av mina tavlor. Bor Ni i Trollhättan eller i närheten gå gärna till Stiwa på Föreningsgatan 11 och klipp Er och titta på mina tavlor.

Här är detalj av akrylmålningen.

Röda klöver

2 reaktioner till “Utställning på Stiwa”

 1. Hej!
  Gick förbi det nämnda fönstret idag och såg dina fina alster! Fotade av din webbadress och har nu hittat hit.
  Mycket fina konstverk som jag såg. Snyggt! Gillar vad jag såg.
  Jag är mycket fötjust i fritt broderi och har sysslat med det genom åren, men de alstren ligger numera i tryggt förvar i min källare.
  Är liksom du intresserad av att skapa och mitt skapande i dagsläget är mest bakom mina symaskiner.
  Nu ska jag läsa vidare på din hemsida.
  Hälsningar
  Birgitta Arvidsdotter
  Trollhättan

  1. Tack, roligt att du tyckte om det jag gjort och gör. Är du intresserad så har vi broderiträffar första tisdagen i varje månad på Bohusläns museum i Uddevalla. http://www.bohuslansmuseum.se/. Första gången för våren är på tisdag 6 febr 17.00. På bloggen fortsätter jag skriva om skapande i olika former.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *