Dikt och skapande

Idag 21 mars är det Världspoesins dag. Jag måste medge att jag inte är någon flitig läsare av dikter. Mycket tror jag beror på att jag har för mycket runt mig. Att läsa poesi kräver eftertanke och stillhet och att begrunda.  Jag skall göra ett försök idag, för att få inspiration.

Start skapande

Jag har startat flera arbeten, både målningar och broderi. Att komma igång igen och komma vidare,  kräver några poesirader av Eva Gerlach: ”Vad som är helt kan vi inte veta ………Men det som är  ….finfördelat eller upplöst….. finns kvar i oss för gott.” (Ursäkta utdrag som jag valt själv) Det blir spännande att se hur detta slutar…..

påbörjat i akryl
Påbörjat i akryl
Påbörjat fritt broderi
Påbörjat fritt broderi

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *