New York 4 – Konstgallerier

Det finns många konstgallerier och på många ställen på Manhattan. De jag besökte låg runt 22:e gatan och 11:e  avenyn i Chelsea. Det ser ut som fabriksområden med väldigt diskreta dörrar och knappt några skyltar. Många olika tekniker, uttryckssätt och former, jag visar några.

De två sista fotona visar konstverk som är av textil som är rostfärgade. Konstnären har hämtat järnmaterial från den tidigare Penn-järnvägstation som nu är riven. Dessa verk skulle visa en del av arvet från Penn. Priserna på tavlorna låg på mellan 2300-2900 US dollar……

Konstnär Tomory Dodge på Miles Mcenery Gallery
För mig okänd konstnär, men det är målat i olja, inte fotografi, helt underbart
Okänd konstnär för mig
Okänd konstnär för mig
Konstnär Raqib Shaw på galleri PACE, teknik acrylic liner and enamel on Birch Wood (likt Cloisonne), helt fantastiska tavlor
Okänd konstnär för mig
Okänd konstnär för mig
Rostfärgad tyg av Liene Bosque
Rostfärgat tyg av Liene Bosque, Brooklyn´s Baluster, Size 15″, price USD 2300

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *