Nyår 2023

Min tillbakablick på året 2023 som snart gått.

Fiber arts take two har en kurs som heter Essence of identity ledd av Donna Watson. Den gav mig mycket och ger mig mycket. Det är ju så att när man måste leta i sitt inre så kan det ta ett tag och man måste reflektera mycket. Här är ett resultat i en påbörjad serie med rosor.

Ett collage från mig själv med målade och tryckta tyger.

En utflykt på våren till Ystad och strandpromenaden, rekommenderas vilken tid på året som helst.

Sedan kom 5:e juni och jag tog ett steg bakåt och trampade i ett djupt osynligt på ytan mullvadshål. Bruten handled (vänster) och så här såg det ut när jag blivit opererad och bytte gips. Inte så roligt, men då köpte jag mig en stöttepelare: en golvställning för att sätta syram i. Man måste finna vägar för att kunna några korta stunder göra det man älskar, sy och brodera.

30 juli är världsbroderidagen och jag slutförde efter denna dag detta samlingsverk som vi gjort i Uddevalla gruppen av Täcklebo Broderiakademi.

Några eko tryck blev det också i sommar.

Rödlistade arter dvs arter som är på väg att dö ut helt eller är i riskgruppen finns i Artdatabanken. Det kan vara djur eller växter som det gäller att skydda. Detta är stor Skålsnäcka. Det gav mig också nöjet att testa ett nytt stygn, spider web stitch.

Nu gäller att planera för 2024. Ha det gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *