Instagram och Pinterest

Jag har utvidgat min sfär på de sociala medierna. Jag har denna hemsida och blogg och jag är med i Facebook. Sedan en tid har jag även ett instagramkonto. Jag har kritiskt betraktat denna världen, men det som fick mig att pröva var egentligen vad ordet instagram betyder. Instant = ögonblicklig och telegram = meddelande. För mig blev det befriande, att det är när jag känner för det, då delar jag, men inte regelbundet. Det är när jag känner i själva ögonblicket som jag tar ett foto, det jag känner mest för just nu är träd och blommor. Se på lena nordström nanel. Mer att lära sig här känner jag.

På Pinterest har jag funnits med sedan några år med mitt namn Lena Nordström. Detta media är tvärtemot Instagram, det man lägger in i form av foto och hänvisningar ligger där så länge man inte själv tar bort det. Det är mer beständigt och lättare att leta i med sina digitala anslagstavlor. Det är för mig beroendeframkallande, så roligt att leta efter ett trädgårdstips eller broderitips eller vad som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *